Търси
Filters
Close

За Нас

Ателие Еуфория се състои от млад, амбициозен, творчески настроен и креативен екип. Водещото в нашата работа е прецизността, внимателното отношение към детайлите и фантазията при изработването на букетите, кошниците и цветните композиции.  За нас е  особено важен индивидуалният подход към клиента, стремим се да отговорим на най-смелите негови  желания и  очаквания.

Истински вярваме, че с изпращането на букет цветя се изпраща емоция и подчертано лично отношение, създава се неповторимо еуфорично настроение, трепет, вълнение и траен спомен.

В Ателие Еуфория се изработват  изискани  и  красиви букети от цветя, букети от бонбони, кошници цветя, кошници с плодове,  дизайнерски цветни композиции, кошници за фирмени поводи. Нашият екип работи само със свежи, висок клас и добре подбрани цветя.

Предлагаме и български ръчно изработени керамични саксии, вази и съдове в различни големини, форми и цветова гама, за украся на Вашия дом, градина или офис.

Ателие Еуфория предлага на своите корпоративни клиенти абонаментни програми за поддръжка на цветната украса на офиси, фоайета, рецепция, заведения и др. На всички индивидуални клиенти с цел поддържане на добро настроение предоставяме възможност за абонаментни седмични програми за доставка на цветя по домовете.

Екипът ни може да подготви и организира Вашето сватбено събитие, включващо цялостен сватбен дизайн, украса на ресторант, украса на църква, украса на автомобил, украса на дома, сватбени арки за изнесен ритуал, сватбен букет, бутониери и др.

facebook